Jurnal

Instagram şi părinții digitali

Am fost DTP10, prima întâlnire de anul acesta a comunității Digital Parents Talks. Cine suntem şi cu ce ne ocupăm am scris aici.

Evenimentul s-a numit How To Instagram şi mi-a plăcut cel mai mult dintre toate la care am participat până acum.

Eu mi-am făcut contul personal de Instagram acum multi ani, dar până anul trecut nu l-am băgat cine ştie ce în seamă. Mai nou publicam acolo poze cu ceai şi credeam că mă ocup serios de treabă, dar la întâlnirea de sâmbăta trecută am aflat că nu faceam chiar ce trebuie.

Primul invitat a fost Robert Diaconeasa, scrie pe Daddy Cool, magician pe Instagram aici.

Îl stiam, îi ştiam şi bloggul, dar tare m-a surpins plăcut. Magician am spus bine. Am stat în prima bancă şi mi-am lămurit câteva aspecte importante. Priviți ce atentă notam.

  • M-am lămurit că e bine să am o direcție pe Insta, dar că trebuie ceva în plus ca să se vadă asta şi anume unitatea.
  • M-am lămurit că este bine să fiu eu fără prea mult „plastic”.
  • M-am lămurit care este treaba cu #, cum să îl folosesc, câte am la dispoziție, de ce mă ajută.
  • M-am lămurit care este treaba cu filtrele şi cum folosesc editorul foto. Nu că acum fac poze nemaipomenite, dar văd evoluție şi sunt sigură că e abia începutul.

Al doilea invitat a fost Mihai Răitaru fotograf. El ne-a oferit informații despre cum putem realiza fotografii bune. Ştiam majoritatea regulilor, dar nu mereu reuşeam să țin cont de ele. Acum am învățat că nici asta nu este ceva rău atâta timp cât sunt atentă la detalii.

Alina Rachieru Ilie a fost ultima invitată a zilei. Ea a inițiat şi dezvoltat #Pineberry, brand românesc de cămăşi. Evident că ei lucrează mai mult pentru export aşa că romanii nu prea stiu de ei, fix pentru că fac treabă foarte bună. Prezentarea ei a fost la fel de bună ca a lui Robert. Ba mai mult, cele două prezentări nu au oferit înformații similare.

Nu vreau să pun aici multe detalii şi informații tehnice, dar dacă vă interesează subiectul aveți aici un articol scris foarte clar şi la obiect. Ba mai mult, aveți în finalul articolului o listă cu alti bloggeri care au scris pe acest subiect. Chef de invățat Insta dacă aveți, informație este destulă.

Elementul de noutate al acestui an este ca Lidl ne susține toate cele 10 întâlniri de anul acesta. Ei şi-au lansat gama pentru bebeluşi Lupilu aşa că ne-au oferit spre testare o sumedenie de produse. Nu ştiu ce au spus restul colegilor mei despre asta, dar eu chiar am fost salvată de un drum la cumpărături (urasc din suflet) căci nu mai aveam nimic pentru Maria, aşa că m-am bucurat.

Vă mai spun la final că am aplicat ce am învățat şi lucrurile merg mult mai bine acum pe Instagramul Gradinii cu ceai.

Acesta este contul personal pe care îl foloseam şi pentru blog, cu care adunam în medie 20 de aprecieri la fiecare fotografie.

Acesta este noul cont cu care adun cam 50 de aprecieri la ficare fotografie, dar am şi peste 70. Contul este nou şi are mai puțini urmăritori ca cel personal.

Mulțumesc fetelor pentru organizare! ♡

Reclame

Un gând despre „Instagram şi părinții digitali

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s